Schaere

Badkamer spiegel met verlichting, spiegel verwarming 100x60 cm

  • NIEUW MODEL 2015
  • 100x60 cm spiegel
  • 96 hi-power LEDs
  • Verwarmd en dimbaar, uniek!
  • Gratis verzending!

Klik rechts op de foto voor meer afbeeldingen.

 

Specificaties

·         Breedte: 100 cm

·         Hoogte: 60 cm

·         Diepte: slechts 30 mm

·         Verlichting: 96 warm witte LEDs, type 5050SMD voor hoge lichtopbrengst, zeer energiezuinig en lange levensduur

·         5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen

·         In- en uitschakelen van de verlichting middels infrarood aan/uit sensorschakelaar met dimmerfunctie (uniek) aan de onderzijde van de spiegel

·         Inclusief spiegelverwarming. In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de onderzijde van de spiegel (10 cm rechts van de sensorschakelaar, zie foto)

·         Degelijk en luxe aluminium frame met een diepte van slechts 25 mm

·         Zowel horizontaal als verticaal op te hangen

·         IP44 bescherming

·         Inclusief montagemateriaal en Nederlandse handleiding

·         24 maanden garantie

·         Gratis verzekerde verzending

·         Snelle levertijd, uit voorraad leverbaar binnen 2 werkdagen

 

Deze fraaie spiegel met geïntegreerde LED verlichting is gemonteerd op een degelijk afgewerkt aluminium frame en is voorzien van een Teflon laag die beschermt tegen de invloed van vocht.

 

LED verlichting

De energiezuinige LED verlichting is achter de spiegel gemonteerd en schijnt door het gezandstraalde 5 mm kwaliteitsglas waardoor een fraai lichteffect wordt gecreëerd. De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de infrarood aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

 

Sensorschakelaar met dimmerfunctie

De sensor bevindt zich, uit het directe zicht, onder de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Uniek in de markt! Deze stand wordt automatisch opgeslagen.

 

Spiegelverwarming

Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm rechts van de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

 

Klik hier voor de technische tekening van deze spiegel.

Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

 

Levertijd: 1-2 werkdagen  

Bestelnummer: 8.3030B

 

 

 

Foto's van klanten