Schaere

Verwarmde badkamer LED spiegel met sensor 80x60 cm

ALLEEN DIT WEEKEND IN DE AANBIEDING MET...30% KORTING!

  • NIEUW MODEL 2015
  • 80x60 cm spiegel
  • Spiegelverwarming, sensor en dimmer
  • Gratis verzending binnen Nederland en België!

Klik rechts op de foto voor meer afbeeldingen.

 

Specificaties

·         Breedte: 80 cm

·         Hoogte: 60 cm

·         Diepte: slechts 30 mm

·         Verlichting: 144 warm witte LEDs, type 5050SMD voor hoge lichtopbrengst, zeer energiezuinig en lange levensduur

·         5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen

·         In- en uitschakelen van de verlichting middels infrarood aan/uit sensorschakelaar met dimmerfunctie (uniek) aan de onderzijde van de spiegel

·         Inclusief spiegelverwarming. In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de onderzijde van de spiegel (10 cm rechts van de sensorschakelaar, zie foto)

·         Degelijk en luxe aluminium frame met een diepte van slechts 25 mm

·         Zowel horizontaal als verticaal op te hangen

·         IP44 bescherming

·         Inclusief montagemateriaal en Nederlandse handleiding

·         24 maanden garantie

·         Gratis verzekerde verzending

·         Snelle levertijd, uit voorraad leverbaar binnen 2 werkdagen

 

Deze badkamerspiegel is op een fraai en strak aluminium frame gemonteerd. De randen van alle Schaere spiegels zijn speciaal gesealed, zodat deze extra bescherming biedt tegen de invloed van vocht.

 

LED verlichting

De 5050SMD LED verlichting is achter de spiegel gemonteerd en schijnt door het gezandstraalde 5 mm kwaliteitsglas waardoor een fraai lichteffect wordt gecreëerd. De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar aan de onderzijde van de spiegel. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

 

Sensorschakelaar met dimmerfunctie

De sensor bevindt zich, uit het directe zicht, onder de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Uniek in de markt! Deze stand wordt automatisch opgeslagen.

 

Spiegelverwarming

Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze badkamerspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm rechts van de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

 

Klik hier voor de technische tekening van deze spiegel.

Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

 

 

Levertijd: 1-2 werkdagen  

Bestelnummer: 8.3020A

 

 

Foto's van klanten