Schaere

Design badkamer spiegel met indirect strijklicht en verwarming 140x60 cm

  • 140x60 cm spiegel
  • Met handige spiegelverwarming, sensor en dimmer
  • Gratis verzending

Klik rechts op de foto voor meer afbeeldingen.

 

Specificaties

·         Breedte: 140 cm

·         Hoogte: 60 cm

·         Diepte: slechts 30 mm

·         Verlichting: indirecte LED verlichting (strijklicht) naar boven en beneden. Type 5050SMD voor hoge lichtopbrengst, zeer energiezuinig en lange levensduur

·         5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen

·         In- en uitschakelen van de verlichting middels infrarood aan/uit sensorschakelaar met dimmerfunctie (uniek) aan de rechter zijde van de spiegel (minimale benodigde wandafstand is 15 cm)

·         Inclusief spiegelverwarming. In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de rechter zijde van de spiegel (10 cm onder de sensorschakelaar, zie foto)

·         Degelijk en luxe aluminium frame met een diepte van slechts 25 mm

·         IP44 bescherming

·         Inclusief montagemateriaal en Nederlandse handleiding

·         24 maanden garantie

·         Gratis verzekerde verzending

·         Snelle levertijd, uit voorraad leverbaar binnen 2 werkdagen

 

LED verlichting

Deze fraaie spiegel is aan de onder- en bovenzijde voorzien van LED verlichting. Deze zorgt voor een fraai strijklicht over de muur. De sterkte van de verlichting kan middels de geïntegreerde dimfunctie naar wens worden ingesteld. De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de infrarood aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

 

Sensorschakelaar met dimmerfunctie

De sensor bevindt zich aan de rechter zijde van de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Uniek in de markt! Deze stand wordt automatisch opgeslagen. Minimale benodigde wandafstand is 15 cm.

 

Spiegelverwarming

Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm onder de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

 

Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

 

Levertijd: 1-2 werkdagen  

Bestelnummer: 8.4020E

 

Foto's van onze klanten