Schaere

Moderne stijlvolle badkamerspiegel met handige verwarming 140x60 cm

  • NIEUW MODEL!
  • 140x60 cm spiegel
  • Inclusief spiegelverwarming
  • Gratis verzending

Nieuw model! Dankzij de 2 dunne LED stroken links en rechts heeft u een uitstekende verlichting tijdens het scheren of make-uppen. Middels de ingebouwde dimfunctie bepaalt u zelf de juiste lichtsterkte!  De spiegel is tevens voorzien van een verwarmingselement, zodat de spiegel niet beslaat na bijvoorbeeld het douchen.

 

 

Specificaties

·         Breedte: 140 cm

·         Hoogte: 60 cm

·         Diepte: slechts 40 mm

·         Verlichting: warm witte LED verlichting met een hoge lichtopbrengst, zeer energiezuinig en lange levensduur

·         5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen

·         In- en uitschakelen van de verlichting middels een handige aan/uit sensorschakelaar met geïntegreerde dimfunctie. Deze bevindt zich gecentreerd onderaan de spiegel, zie foto (benodigde vrije ruimte is 10 cm)

·         Inclusief spiegelverwarming. In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar. Deze bevindt zich rechts van de sensor aan de onderzijde van de spiegel

·         Degelijk en luxe aluminium frame met geïntegreerde ophanggaten

·         IP44 bescherming

·         Inclusief montagemateriaal en Nederlandse handleiding

·         24 maanden garantie

·         Gratis verzekerde verzending

·         Snelle levertijd, uit voorraad leverbaar binnen 2 werkdagen

 

 

LED verlichting

Deze design spiegel is links en rechts voorzien van warm witte LED verlichting. Dankzij de acryl stroken geven deze een mooi, egaal lichtschijnsel.

De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging onder de aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

 

Sensorschakelaar met dimmerfunctie

De sensor bevindt zich in het midden aan de onderzijde van de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Uniek in de markt! Deze stand wordt automatisch opgeslagen. Onder de sensor is een vrije ruimte van 10 cm nodig, bijvoorbeeld tot het planchet.

 

Spiegelverwarming

Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is rechts van de sensor schakelaar geplaatst, zie foto.

 

Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

 

Levertijd: 1-2 werkdagen  

Bestelnummer: 8.5010E

 

 

Klik rechts op de foto voor meer afbeeldingen.