Schaere

Design badkamer LED spiegel met verwarming en sensor 140x60 cm

ALLEEN DEZE WEEK IN DE AANBIEDING MET...15% KORTING!

  • NIEUW MODEL 2015
  • 140x60 cm spiegel
  • Spiegelverwarming en sensor
  • Gratis verzending binnen Nederland en België!

Deze spiegel is rondom voorzien van een 2 cm brede strook verlichting. Een goede lichtopbrengst is daardoor gegarandeerd! Het frame aan de achterzijde van de spiegel is slechts 25 mm diep en is wit van kleur.

 

 

Klik rechts op de foto voor meer afbeeldingen.

 

Specificaties

·         Breedte: 140 cm

·         Hoogte: 60 cm

·         Diepte: slechts 30 mm

·         Verlichting: rondom voorzien van warm witte LEDs voor een hoge lichtopbrengst, zeer energiezuinig en lange levensduur

·         5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen

·         In- en uitschakelen van de verlichting middels een handbeweging onder de sensorschakelaar. Deze bevindt zich gecentreerd onderaan de spiegel.

·         Inclusief spiegelverwarming. In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de onderzijde van de spiegel (10 cm rechts van de sensorschakelaar, zie foto)

·         Voorzien van een degelijk, wit frame aan de achterzijde van de spiegel. Deze is voorzien van geïntegreerde ophanggaten.

·         Zowel horizontaal als verticaal op te hangen

·         IP44 bescherming

·         Inclusief montagemateriaal en Nederlandse handleiding

·         24 maanden garantie

·         Gratis verzekerde verzending

·         Snelle levertijd, uit voorraad leverbaar binnen 2 werkdagen

 

 

LED verlichting

Bij dit model is de warm witte LED verlichting rondom gemonteerd, hetgeen zorgt voor een zeer goede lichtopbrengst. Dit is ideaal bij het scheren of make-uppen.  

 

Sensorschakelaar

De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging onder de aan/uit sensorschakelaar. De sensor bevindt zich, uit het directe zicht, gecentreerd onderaan de spiegel. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

 

Spiegelverwarming

Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze badkamerspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm rechts van de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

 

 

Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

 

 

Levertijd: 1-2 werkdagen  

Bestelnummer: 8.3040E