Schaere

Nieuw model! Badkamerspiegel met fraaie acryl verlichting en spiegelverwarming - 100 cm breed

ALLEEN DIT WEEKEND IN DE AANBIEDING MET...30% KORTING!

  • NIEUW MODEL!
  • 100x60 cm spiegel
  • Inclusief spiegelverwarming
  • Gratis verzending

Nieuw model! Aan de bovenzijde is een fraaie streep verlichting geplaatst welke een egaal lichtschijnsel geeft, zeer praktisch in gebruik. Aan de onderzijde schijnt het strijklicht over de muur.

 

 

Klik rechts op de foto voor meer afbeeldingen.

 

Specificaties

·         Breedte: 100 cm

·         Hoogte: 60 cm

·         Diepte: slechts 40 mm

·         Verlichting: warm witte LED verlichting met een hoge lichtopbrengst, zeer energiezuinig en lange levensduur

·         5 mm kwaliteitsspiegel met gepolijste en gesealde randen

·         In- en uitschakelen van de verlichting middels infrarood aan/uit sensorschakelaar met handige dimfunctie aan de rechter zijde van de spiegel (minimale benodigde wandafstand is 15 cm)

·         Inclusief spiegelverwarming. In- en uitschakelen van de spiegelverwarming middels aan/uit wipschakelaar aan de rechter zijde van de spiegel (10 cm onder de sensorschakelaar, zie foto)

·         Degelijk en luxe aluminium frame met geïntegreerde ophanggaten

·         IP44 bescherming

·         Inclusief montagemateriaal en Nederlandse handleiding

·         24 maanden garantie

·         Gratis verzekerde verzending

·         Snelle levertijd, uit voorraad leverbaar binnen 2 werkdagen

 

 

LED verlichting

Deze fraaie spiegel is aan de onder- en bovenzijde voorzien van warm witte LED verlichting. Aan de bovenzijde schijnt deze door een acryl strook waardoor er sprake is van een egaal lichtschijnsel. Aan de onderzijde is de LED verlichting achter de spiegel geplaatst, zodat er een mooi strijklicht over de muur schijnt.

De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

 

Sensorschakelaar met dimmerfunctie

De sensor bevindt zich aan de rechter zijde van de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Uniek in de markt! Deze stand wordt automatisch opgeslagen. Minimale benodigde wandafstand is 15 cm.

 

Spiegelverwarming

Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm onder de sensorschakelaar geplaatst, zie foto.

 

Klik hier voor de handleiding van deze spiegel.

 

Levertijd: 1-2 werkdagen  

Bestelnummer: 8.5020B