Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met klok

De digitale klok met witte cijfers is volledig weggewerkt in de spiegel, erg fraai!

Ben je niet zo’n ochtendpersoon en is daarom elke ochtend een gevecht tegen de klok? Als je ‘s ochtends lang voor de spiegel staat, is een spiegel met klok ideaal.

Met de ingebouwde digitale klok is te laat komen geen optie meer. In de spiegel is een digitale klok zichtbaar, waardoor je altijd weet hoe lang je nog de tijd hebt. Ook is het leuk om te timen hoe lang je elke ochtend over het scheren of make-uppen doet.

Zoek je een badkamerspiegel met klok? Wij hebben een uitgebreid assortiment design spiegels met ingebouwde digitale klok en eventueel ook met verlichting. Te laat komen is geen optie meer met een klok in spiegel!

 

Welke soorten spiegels met klok zijn er?

Ben je er van overtuigd dat je een badkamerspiegel met klok wilt? Ontdek dan ons ruime assortiment. Wij bieden badkamerspiegels aan van de merken Schaere, The Diamond X Collection en Lux. Op zoek naar een bepaalde afmeting, zoals 100×180 cm of 140×60 cm? Maak dan gebruik van onze handige filteropties. Kun je jouw gewenste afmeting niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, want wij kunnen een spiegel met klok op maat leveren. Een spiegel klok zit vaak in het hoekje van een spiegel, waardoor hij geen zicht belemmert. 

Nog aan het oriënteren op spiegels met klok? Bekijk dan eens de Schaere spiegel met klok 80x60cm of Schaere spiegel met klok 140×60 cm. Deze badkamerspiegel met klok is erg groot en komt met een een fijn licht om jezelf in op te maken. 

Waarom een spiegel met klok?

Een spiegel met digitale klok is ontzettend handig, omdat je altijd zicht op de tijd hebt. De klok staat op een opvallende plek, maar is niet zodanig prominent aanwezig dat het vervelend is. Op veel spiegels staat de digitale klok onderaan of in een hoek van de spiegel. Spiegels worden steeds vaker uitgerust met dit soort ‘extra opties’. Geïntegreerde LED verlichting in spiegels is niet nieuw meer, want een spiegel zonder verlichting is ontzettend onhandig. Maar spiegels krijgen steeds meer extra opties, zoals een badkamerspiegel met verwarming. Daardoor kan je spiegel niet meer aanslaan als jij lekker lang wilt douchen. Ook een geïntegreerde scheerspiegel is ontzettend handig, omdat deze een 3x vergrotende reflectie geeft. Ideaal bij het scheren of aanbrengen van je make-up.

Bij DesignSpiegels.be kun je slagen voor een spiegel met digitale klok en verwarming, maar ook voor een basic spiegel. Net wat jij wilt! Of je nu een rechthoekige spiegel, spiegel voorzien van geïntegreerde scheerspiegel, badkamer spiegel met led lampen of spiegel met verwarming wilt, de juiste badkamerspiegel vind je bij DesignSpiegels.be. Een spiegel met klok is een echte toevoeging aan jouw badkamer. 

Kan ik ook een verlichte en verwarmde spiegel met klok bestellen?

Kies je voor een badkamer spiegel met klok van DesignSpiegels.be, dan kies je voor kwaliteit en luxe. Je kunt kiezen voor een standaard spiegel met ingebouwde klok, maar wij bieden ook verschillende badkamerspiegels met verlichting, verwarming én digitale klok aan. Als je van luxe houdt, is dit natuurlijk geweldig!

De spiegels met klok van DesignSpiegels.be zijn eenvoudig te monteren en staan prachtig in iedere soort badkamer. 

Service van Designspiegels.be

Voor een fraaie badkamerspiegel met klok ben je bij DesignSpiegels.be aan het juiste adres. Wanneer je jouw gewenste afmeting of extra opties niet in ons assortiment kunt vinden, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een spiegel op maat. Een klok in spiegel is erg handig!

Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending én een snelle levering. Je badkamerspiegel met klok wordt vaak al binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bezorgt. Heb je advies nodig bij de keuze voor een spiegel? Neem gerust contact met ons op. Voor informatie over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden.

Andere categorieën: