Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Slimme spiegel

Nieuw in het assortiment van DesignSpiegels: slimme badkamerspiegels. Deze badkamerspiegels met verlichting zijn te bedienen met een afstandsbediening zoals de Philips Hue app of met slimme apparaten zoals Google Home, Alexa etc. Ben jij op zoek naar een smart mirror voor in jouw badkamer? Dan vind je die in ons assortiment. Laat je inspireren!

Wat is een Smart Mirror?

Een smart mirror is een spiegel die je met een afstandsbediening, app of via spraak kunt bedienen. Hierdoor hoef jij zelf niet meer de schakelaar voor de verlichting aan te zetten. Dit doe je heel makkelijk via je telefoon of door tegen de spiegel te praten.

Je kunt de slimme badkamerspiegel verbinden met je Google Home app of Alexa. Hierdoor kun je ook andere apparaten koppelen met de spiegel. Stel bijvoorbeeld in dat alle lampen in het huis rond een bepaalde tijd aangaan, of juist uitgaan wanneer je niet thuis bent. Dan gaat de lamp van de spiegel ook automatisch uit, mocht je deze nog aan hebben staan.

Wat is het aanbod slimme spiegels van DesignSpiegels?

In ons assortiment spiegels met verlichting, vind je nu dus ook de slimme spiegels. Zo vind je hier een spiegel met rondom RGB verlichting, waarbij de verlichting slim bediend kan worden.

De verlichting kan in iedere wenselijke kleur worden aangepast. Zo kun je kiezen voor natuurlijke licht, maar maak je het in de badkamer ook romantisch met roze of rood licht. Ook kun je kiezen voor blauw, groen, geel, paars en oranje licht. Naast kleur, kun je ook de sterkte van de lamp aanpassen. Goed fel licht is wel zo fijn als je je haar moet doen, maar misschien te heftig wanneer je rustig wilt ontspannen in bad.

Welke service biedt DesignSpiegels.be?

Voor een fijne selectie aan slimme spiegels, ben je bij DesignSpiegels.be aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij een grote verscheidenheid aan spiegels wat betreft formaat, design en aanvullende opties. Tevens bieden wij de optie voor een spiegel op maat.

Heb je de gewenste smart badkamerspiegel gevonden? Dan kun je deze veilig en eenvoudig online bij ons bestellen. Je profiteert bij ons van gratis verzending én een snelle levering op jouw slimme badkamerspiegel. Vaak heb je binnen 1 tot 2 werkdagen je nieuwe badkamerspiegel al in huis.

Twijfel je toch nog een beetje over jouw aankoop? Geen zorgen: je hebt bij ons 14 dagen bedenktijd. Hulp nodig bij het vinden van de juiste smart spiegel of wil je meer informatie over onze service? Bekijk dan onze veelgestelde vragenalgemene voorwaarden of over ons pagina, of neem contact op met onze klantenservice.