Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamerspiegel 120 cm

Ben jij op zoek naar de ideale badkamerspiegel van 120 cm breed? Dan ben je bij DesignSpiegels.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruime keuze in badkamerspiegels in deze maat. Daarnaast heb jij de keuze uit vele mooie extra’s. Wat dacht je van spiegelverlichting, spiegelverwarming, ingebouwde muziek, een ingebouwde klok of een ingebouwde scheerspiegel/make-up spiegel? Bij ons is het allemaal mogelijk. Daarnaast kun je ook jouw ideale spiegel op maat laten samenstellen. Bekijk ons ruime assortiment badkamerspiegels 120 cm en laat je inspireren!

Onze collectie badkamerspiegels 120 cm

Ben jij de gelukkige met een grote badkamer? Dan zal een badkamerspiegel van 120 cm perfect in jouw badkamer staan. Als je op zoek bent naar een badkamerspiegel van 120 cm, dan zit je eveneens goed bij DesignSpiegels.be. Wij hebben namelijk tal van badkamerspiegels in deze maat. Fijn is dat jij kunt kiezen uit allerlei vormen, hoogtematen en extra’s. Zo weet je zeker dat je een badkamerspiegel koopt die alles heeft wat je zoekt.

Welke vormen badkamerspiegels 120 cm zijn er?

Vaak denk je bij een badkamerspiegel aan een rechthoekig model. Hier hebben wij dan ook een ruime keuze in. Jij bepaalt wel de lengtemaat die bij jouw badkamer past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 120 x 70 cm, 120 x 65 cm of 120 x 60 cm. Naast rechthoekige badkamerspiegels, hebben wij echter ook ovale en ronde badkamerspiegels in de maat 120 cm. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze ovale badkamerspiegel met LED verlichting, verwarming, touch sensor en dimfunctie. Dit fraaie model zal echt een statement vormen in jouw badkamer.

Waarom een badkamerspiegel 120 cm met verwarming en verlichting?

Naast de ruime keuze in vormen, heb je bij DesignSpiegels ook een keuze in spiegels (120 cm) met spiegelverwarming en/of verlichting. Hier zitten vele voordelen aan. Spiegelverwarming is ideaal in de vaak vochtige badkamer. Staat je partner nog te douchen en wil jij je make-up doen? Dan zie je vaak geen hand voor ogen door de beslagen spiegel. Met een verwarmde spiegel is dit verleden tijd. Ook spiegelverlichting is een mooie bijkomstigheid. Veel badkamers hebben geen natuurlijk licht dat vanuit een raam naar binnen komt. Een badkamer is hierdoor vaak donker. Spiegelverlichting biedt dan een uitkomst. Een verlichte spiegel is ideaal bij het opmaken en scheren. Zo weet je zeker dat je geen stukjes vergeet (en niet voor verrassingen komt te staan als je op je werk in de spiegel kijkt).

Zijn er nog andere opties voor een badkamerspiegel 120 cm?

Wil jij een badkamerspiegel 120 cm met alles erop en eraan? Dat kan! Bij DesignSpiegels.be kun je ook terecht voor een badkamerspiegel met muziek en met klok. Heerlijk als je je ochtend wilt beginnen met de radio op de achtergrond én moet zorgen dat je op tijd de deur uitgaat. Is een make-up-/scheerspiegel voor jou onmisbaar in je ochtendroutine? Dan kun je dit ook in je spiegel laten inbouwen, enorm handig. Tot slot kun je een badkamerspiegel met stopcontact bij ons kopen. Bij DesignSpiegels.be is het allemaal mogelijk. Zit je ideale spiegel er toch niet tussen? Dan kunnen wij hem ook voor je op maat laten maken.

Service van DesignSpiegels.be

Wil jij een mooie badkamerspiegel 120 cm kopen? Dan heb je alle keuze bij DesignSpiegels.be. Kies je favoriete vorm, lengtemaat en de extra’s waar jij behoefte aan hebt. Zo kun je een badkamerspiegel met LED verlichting, ingebouwde make-up spiegel, klok en spiegelverwarming kiezen om nog meer van je spiegel te kunnen genieten. Onze spiegels maken jouw ochtend- en avondritueel een stuk makkelijker en fijner.

Koop je je spiegel online bij DesignSpiegels.be, dan geniet je van gratis verzending en een snelle levering. Ook heb je 14 dagen bedenktijd. Ben je op zoek naar een aanbieding? Dan kun je ook altijd even kijken bij onze sale. Daarnaast hebben wij een showroom in Naarden, waar je al onze spiegels van dichtbij kunt bekijken. Hier vertellen wij je graag meer over onze badkamerspiegels 120 cm.

Andere categorieën: