Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met scheerspiegel

Een scheerspiegel is vaak een vergrootspiegel die aan de muur of de hoofdspiegel bevestigd kan worden en meestal rond van vorm is. Het doel ervan is om zo goed mogelijk een gedeelte van het gezicht in beeld te brengen.

Daarom worden scheerspiegels ook vaak verkocht als make-up spiegels. Natuurlijk kun je kiezen voor losse make-up spiegels en scheerspiegels, maar een strakke oplossing is om de scheerspiegel in de hoofdspiegel te integreren. De spiegel met scheerspiegel is verkrijgbaar in verschillende designs, afmetingen en met vele extra opties.

Waarom een scheerspiegel?

De vergrotende scheerspiegel is een uitermate geschikt verlengstuk van de gewone badkamerspiegel. De hoofdspiegel kan gebruikt worden om het haar te doen of bij het poetsen van de tanden. Het scheren en aanbrengen van make-up vereist echter wat meer precisiewerk. Hiervoor komt de scheerspiegel om de hoek krijgen. Cosmetica spiegels zijn een erg prettig hulpstuk waar je, er eenmaal aan gewend, niet meer zonder kan.

Wat zijn de voordelen van een spiegel met geïntegreerde scheerspiegel?

Een spiegel met geïntegreerde scheerspiegel ziet eruit als een standaard spiegel, alleen is er een ronde kleine spiegel ingebouwd. Deze kleine spiegel heeft een vergrotend effect, zoals je van een scheerspiegel gewend bent. Het vergrotende effect is 3x waardoor je veel beter zicht hebt wanneer je bijvoorbeeld je make-up aanbrengt. Je kunt veel nauwkeuriger te werk gaan. Daarnaast zorgt de spiegel voor een strakke uitstraling in de badkamer, omdat je niet nog een losse scheerspiegel naast de grote spiegel hebt hangen.

Zijn er nog meer mogelijkheden voor een spiegel?

Wanneer deze luxe van de scheerspiegel in je hoofdspiegel je wel bevalt, vind je de andere extra opties vast ook wel interessant. Wij leveren namelijk ook spiegels met geïntegreerde LED verlichting, verwarming, stopcontact en Bluetooth. Met een make-up spiegel met verlichting kun je nog beter je make-up aanbrengen of de baard scheren. Wil je een scheerspiegel met LED verlichting in een bepaalde afmeting, zoals bijvoorbeeld een scheerspiegel met LED verlichting 120 cm breed? Laat ons dan weten wat je wensen zijn! Wij leveren namelijk ook spiegels op maat, waardoor er altijd veel mogelijk is.

Service van Designspiegels.be

Op zoek naar een strakke spiegel met geïntegreerde scheerspiegel, dan ben je bij Designspiegels aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment vind je altijd wat je zoekt, en anders kunnen wij het op maat leveren! Advies of hulp nodig bij de zoektocht naar een fraaie spiegel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, want wij adviseren je graag. Een groot voordeel van een spiegel bij Designspiegels.be bestellen is dat wij gratis verzending en een snelle levering waarmaken. Je badkamerspiegel met scheerspiegel wordt vaak binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bezorgd. En is het niet naar wens? Dan heb je 14 dagen bedenktijd en kun je de spiegel retourneren, mits de spiegel compleet en ongebruikt is. Voor informatie over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden.

Andere categorieën: