Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met led verlichting

Ben je op zoek naar een mooie design spiegel met verlichting? Dan zit je goed bij DesignSpiegels.be. Wij bieden een scala aan prachtige spiegels met led-verlichting aan. Een badkamer is vaak een donkere plek, maar met een badkamerspiegel met verlichting verlicht je de ruimte én kun je meteen goed zien of er nog iets tussen je tanden zit bij het tandenpoetsen. Onze spiegels met led-verlichting zijn echte eyecatchers in elke badkamer! Bestel nu een mooie led-spiegel bij DesignSpiegels.be en wij zorgen voor de snelle, gratis levering.

Spiegel met verlichting kopen

Wil je een badkamerspiegel met verlichting kopen? Dan kunnen wij je helpen. Wij begrijpen maar al te goed dat een goede spiegel in de badkamer onontbeerlijk is. Of je je nu moet scheren en geen plekje wil vergeten, of je je make-up perfect wil aanbrengen, een spiegel met verlichting zorgt ervoor dat je goed ziet wat je doet. 

In ons assortiment spot je verschillende modellen. Of je nu houdt van een ronde spiegel met verlichting of een rechthoekige spiegel met verlichting, het model van je dromen vind je in ons assortiment. 

De voordelen van een badkamerspiegel met verlichting

Onze design spiegels zijn uitgerust met led-verlichting. Een spiegel met led-verlichting geeft op elk moment een mooi, sterk licht. Ideaal in donkere ruimtes! Wat ook niet onbelangrijk is, is dat spiegels met led-verlichting erg duurzaam zijn. Led-verlichting is immers duurzaam in gebruik en door de uitstekende kwaliteit van de verlichting kun je led-spiegels ook jaren gebruiken voor de lichten aan vervanging toe zijn. 

Als je een spiegel met verlichting koopt, dan kun je kiezen uit verlichting die horizontaal, verticaal of rondom de spiegel zit. Verticale led-verlichting zorgt ervoor dat je praktisch licht op je gezicht krijgt, ideaal voor het aanbrengen van make-up of het scheren. Horizontale verlichting ziet er erg strak uit, maar is iets minder praktisch omdat dit voor een schaduw zorgt. En verlichting rondom de spiegel zorgt voor veel licht, ideaal in een donkere ruimte. Weet je niet zo goed welke verlichting het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op; we adviseren je graag.

Ons assortiment spiegels met verlichting

We bieden verschillende modellen aan. Enkele van onze spiegels met verlichting zijn zelfs met meer functionaliteiten uitgerust; zo verkopen we ook badkamerspiegels met led-verlichting, voorzien van praktische spiegelverwarming. Zo kun je nog steeds je spiegel gebruiken na een warm bad of een lange douche, want de spiegel beslaat niet. 

We verkopen ook spiegels met verlichting met andere extra’s, denk aan ingebouwde stopcontacten of de mogelijkheid om je gsm met bluetooth te verbinden met je spiegel. We kunnen ook een spiegel op maat voor je maken, als je bijvoorbeeld net een bijzondere maat zoekt die we momenteel niet verkopen, of als je functionaliteiten wilt combineren. Zo kun je spiegelverwarming, bluetooth, een digitale klok, led-verlichting en een schakelaar in je spiegel laten opnemen.

Service van DesignSpiegels.be

Bij DesignSpiegels.be kun je terecht voor een scala aan design spiegels. Zo spot je bij ons ook spiegels met verwarming, spiegels met make-up spiegel, spiegels met klok, ronde spiegels en spiegels met muziek. Neem snel een kijkje in ons aanbod! 

Heb je je ideale spiegel gespot? Dan kun je op onze website veilig betalen met onder meer Bancontact, Paypal en creditcard. Wij zorgen dan voor de gratis verzending en snelle levering. Heb je toch een vraagje over één van onze spiegels met verlichting? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! Als een kleine roadtrip je niet afschrikt, ben je uiteraard ook altijd welkom in onze showroom in Naarden (Nederland) waar je al onze design spiegels kunt bewonderen.