Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met led verlichting

Verlichting in een badkamer is een essentieel onderdeel van het interieur. Het moet vooral functioneel zijn, omdat je in een badkamer vaak weinig natuurlijk daglicht hebt. Daarnaast maken mensen zich in de badkamer veelal klaar voor de dag, denk aan make-uppen en scheren, wat maakt dat goede verlichting onmisbaar is in deze ruimte. Een spiegel met led verlichting geeft je op ieder moment een mooi en sterk licht, waardoor je je iedere dag opnieuw met gemak kunt klaarmaken voor je activiteiten. Daarnaast zijn onze spiegels met led verlichting erg duurzaam, immers is led zuinig in gebruik én van uitstekende kwaliteit!

Wat is een badkamerspiegel met led verlichting?

Bij DesignSpiegels.be heb je een ruime keuze uit spiegels met led verlichting voor in de badkamer. Dit zijn spiegels met ingebouwde, ofwel geïntegreerde, led verlichting. Wanneer het licht vanuit de spiegel komt, wordt je gezicht optimaal belicht zodat je alles goed kunt zien bij het scheren, make-uppen of het doen van je haren. Wij hebben spiegels met led verlichting in vele soorten en maten, en met verschillende functionaliteiten. Zo is een groot deel van onze badkamerspiegels met led verlichting standaard voorzien van praktische spiegelverwarming. Dit zorgt ervoor dat je led spiegel niet beslaat tijdens het douchen.

Led verlichting voor spiegel: wat je moet weten

Bij een spiegel met ingebouwde led verlichting kun je kiezen uit verlichting die horizontaal, verticaal of rondom de spiegel zit. Een spiegel met verticale led verlichting heeft het licht links en rechts in de spiegel zitten. Dit geeft praktisch licht in het gezicht. Verticale led verlichting is fijn bij make-uppen of scheren, omdat je geen last hebt van een schaduw in het gezicht. Bij een spiegel met horizontale led verlichting, gaat het meestal om een lichtbalk in de bovenkant van de led spiegel. Dit heeft een strak aanzicht, maar is net wat minder praktisch dan verticale led verlichting. Je profiteert van beide voordelen bij een spiegel met led verlichting rondom.

Kan ik een led spiegel op maat bestellen?

We verkopen spiegels met verlichting in verschillende maten. Zoek je een bijzondere maat? Dan kun je ook een spiegel met led verlichting op maat bestellen. Je kunt zelfs je droomspiegel helemaal zelf samenstellen. Wij kunnen namelijk een led spiegel op maat voor je maken, geheel naar jouw wensen. Zo kun je spiegelverwarming, Bluetooth, een digitale klok, led verlichting en een schakelaar in je spiegel laten opnemen. Kies jij voor een spiegel met verlichting, verwarming en een stopcontact? Of een ronde badkamerspiegel met verlichting en muziek? Advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Service van DesignSpiegels.be

Naast spiegels met led verlichting, kun je bij ons ook terecht voor spiegels met verwarming, spiegels met make-up spiegel, spiegels met klok, ronde spiegels en spiegels met muziek. Bij aankoop van een led spiegel of een andere spiegel, profiteer je altijd van gratis verzending en een snelle levering. Twijfel je toch een beetje over je aankoop? Dan is het goed om te weten dat je altijd 14 dagen bedenktijd hebt. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Voor informatie over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of over ons pagina. Wil je onze spiegels met verlichting in real-life bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in Naarden (Nederland). Wij heten je er graag welkom!