Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met scheerstopcontact

Een badkamerspiegel met stopcontact is ontzettend handig! Wanneer je je dagelijks scheert of je haar föhnt, weet je hoe fijn een stopcontact naast je spiegel is. De badkamerspiegel met stopcontact is hier de oplossing voor.

Deze spiegels hebben een ingebouwd stopcontact waar je je scheerapparaat of elektrische tandenborstel op aan kunt sluiten. Daardoor heb je altijd stroom in de buurt van de spiegel. Op de spiegels met stopcontact van Lux en Schaere is het mogelijk om zelfs een föhn aan te sluiten.

Onze badkamerspiegels met stopcontact

In ons assortiment hebben we badkamerspiegels met stopcontact van drie verschillende merken, namelijk The Diamond X Collection, Lux en Schaere. Deze drie merken hebben ieder hun eigen stijl en collectie. Schaere is ons eigen label en voordeel hiervan is dat er onwijs veel mogelijk is. Deze spiegels kunnen we op maat leveren. Wil je bijvoorbeeld een badkamerspiegel met stopcontact, verwarming én verlichting? Dan is dat mogelijk! Laat ons weten wat je wensen zijn.

De spiegels zijn ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Specifiek op zoek naar een afmeting, zoals een spiegel 140x60 cm? Een uitstekende keuze, want een lange spiegel zorgt voor veel diepte in je badkamer en daardoor oogt de badkamer groter. Ook voor een kleinere afmeting, zoals een spiegel 80x60 cm, kun je bij ons slagen. Ontdek ons ruime assortiment.

Kan ik het stopcontact in de spiegel gebruiken als het licht uit is?

Ja zeker. Het stopcontact werkt ook als het licht is uitgeschakeld. De spiegels van het merk The Diamond X Collection hebben een aparte schakelaar voor het stopcontact, zodat je je scheerapparaat of elektrische tandenborstel kunt opladen met het licht uit.

Waar bevindt het stopcontact zich?

Bij het merk Schaere bevindt het stopcontact zich gecentreerd onderaan de spiegel (uit het directe zicht). Bij de merken Lux en The Diamond X Collection zit het stopcontact doorgaans aan de rechterkant van de spiegel, tenzij anders vermeld.

Welke apparaten kan ik gebruiken in combinatie met het scheerstopcontact?

Eigenlijk alle apparaten met een interne accu/batterij, zoals een elektrische tandenborstel of scheerapparaat, kunnen worden aangesloten op het scheerstopcontact. Een föhn kan alleen worden aangesloten op het stopcontact van de merken Schaere en Lux. Houd dit dus goed in de gaten wanneer je een badkamerspiegel met stopcontact zoekt.

Service van Designspiegels.be

Een stopcontact in de spiegel is ontzettend handig. Daarom hebben wij diverse badkamerspiegels met stopcontact in ons assortiment opgenomen. De spiegels zijn allemaal van goede kwaliteit en kunnen van vele extra opties worden voorzien. Want naast standaard spiegels bieden wij badkamerspiegels met bluetooth, verlichting, verwarming en geïntegreerde make-up spiegels aan. Met een spiegel op maat is alles mogelijk!

Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending én een snelle levering. Je badkamer spiegel met stopcontact wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bezorgd. Niet goed? Dan heb je 14 dagen bedenktijd en kun je de spiegel retourneren, mits de spiegel compleet en ongebruikt is. Heb je advies nodig bij de keuze voor een spiegel? Neem gerust contact met ons op! Voor informatie over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden.

Andere categorieën: