Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegelkasten met verlichting en stopcontact

Het beste uit je badkamerspiegel halen? Dat doe je met de spiegels van DesignSpiegels.be. Bij ons vind je een groot aanbod spiegelkasten (spiegel en kast in één) en bepaal je zelf de functies. Een badkamer spiegelkast met verlichting én stopcontact is een van de vele mogelijkheden. Met een ruim aanbod aan formaten, vind je vast en zeker een spiegelkast met verlichting en stopcontact die past in je badkamer. Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden!

Badkamer spiegelkast met verlichting en stopcontact: de complete ervaring

Iedere ochtend onbezorgd opstaan? Dan gaat een badkamer spiegelkast met verlichting en stopcontact je hierbij helpen. Door de kast achter de spiegel heb je al je toiletspullen binnen handbereik. Door de ingebouwde verlichting profiteer je immers van de beste lichtopbrengst, wat het make-uppen en scheren een stuk eenvoudiger maakt. En je hebt nooit meer last van te korte snoeren, want met een ingebouwd stopcontact heb altijd stroom in de buurt. Handig! 

Onze collectie badkamer spiegelkasten met verlichting en stopcontact

Bij DesignSpiegels.be vind je een groot aanbod badkamer spiegelkasten met verlichting en stopcontact. In het menu aan de linkerzijde van de pagina maak je eenvoudig je voorkeuren bekend (denk aan het formaat, aantal deuren, en extra’s). Wij hebben vervolgens de beste resultaten voor je geselecteerd. 

Bij DesignSpiegels.be heb je keuze uit een groot aantal formaten. Je hebt bij ons al een badkamer spiegelkast met verlichting en stopcontact vanaf 40 cm breedte en tot wel 160 cm. Nog een maatje groter? Dan kunnen wij ook een badkamer spiegelkast met verlichting en stopcontact (en meer) op maat voor je maken. Zo is er altijd wel een badkamer spiegel(kast) die in je badkamer past. 

Verlichting, stopcontact, verwarming, sensor, muziek …

Je badkamer spiegelkast verrijken met meer dan alleen (LED) verlichting en stopcontact? Bij DesignSpiegels.be kun je ook spiegels en spiegelkasten kopen met verlichting, stopcontact, verwarming, sensor, digitale klok en/of bluetooth. Deze opties maken iedere ochtend en avond in de badkamer nog prettiger! 

Service van DesignSpiegels.be

Op zoek naar een badkamer spiegelkast met stopcontact en verlichting? Met meer dan 50 badkamer spiegelkasten met verlichting en stopcontact, is de kans groot dat jouw ideale spiegel ertussen zit. Anders maken wij hem graag voor je op maat. Bestel je badkamer spiegelkast online op DesignSpiegels.be en wij bezorgen deze gratis bij je thuis. En geen stress, je hebt bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk ook onze SALE voor badkamerspiegels en spiegelkasten voor scherpe prijzen. Bij vragen kun je gerust contact met ons opnemen!