Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamerspiegels 60x80 cm

Ben je op zoek naar een fraaie en functionele badkamerspiegel die boven een smal badmeubel past? Dan zijn de badkamerspiegels 60×80 cm van DesignSpiegels.be zeker de moeite waard om te bekijken. Wij verkopen verschillende badkamerspiegels in de maat 60×80 cm met veel extra functionaliteiten, zoals verlichting, verwarming, dimfunctie en digitale klok. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Je leest het onderaan de pagina.

Verkopen jullie badkamerspiegels 60x80 cm met verlichting?

DesignSpiegels.be verkoopt verschillende badkamerspiegels 60x80 cm met verlichting. Dit betreft directe en indirecte verlichting. Directe verlichting schijnt direct op het gezicht, waardoor je meer ziet en bijvoorbeeld gemakkelijker je make-up kunt aanbrengen. Indirecte verlichting geeft juist weer een sfeervol licht op het badmeubel en/of de wand achter de spiegel. Dit zorgt voor een fraai effect in de badkamer!

Naast het type verlichting (direct en/of indirect) heb je bij DesignSpiegels.be ook keuze in het type lichtdesign.  Zo heeft onze badkamerspiegel 60x80 cm met LED verlichting en afgeronde hoeken een gesatineerde strook met warm witte verlichting rondom de spiegel. Onze badkamerspiegel 60x80 cm met LED verlichting, verwarming, sensor en dimfunctie, geeft juist weer twee verticale lichtbalken aan beide zijden van de spiegel. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat!

Verkopen jullie badkamerspiegels 60x80 cm met verwarming?

Naast badkamerspiegels 60x80 cm met verlichting, verkoopt Designspiegels.be ook diverse badkamerspiegels 60x80 cm met verwarming. Groot voordeel van spiegelverwarming is dat je badkamerspiegel nooit beslaat tijdens of na het douchen. Hierdoor kun je op ieder moment optimaal gebruik maken van je badkamerspiegel; wel zo handig!

Zijn er ook andere opties voor badkamerspiegels 60x80 cm?

Niet alleen verlichting en verwarming behoren tot de opties van onze badkamerspiegels. Wij verkopen bijvoorbeeld ook badkamerspiegels in de maat 60x80 cm met een ingebouwde digitale klok. Onze badkamerspiegel 60x80 cm met LED verlichting, verwarming, klok en sensor is er zo een. De digitale klok is continu zichtbaar, ook als de verlichting uitgeschakeld is. Hierdoor kun je zelfs vanuit de badkamer de tijd strak in de gaten houden en kom je niet meer te laat!

Kun je een badkamerspiegels 60x80 cm op maat laten maken?

Bij DesignSpiegels.be kun je precies die badkamerspiegel laten maken die je voor ogen hebt. Je bepaalt zelf het type spiegel, de maat, de verlichtings opties en de extra functionaliteiten die je graag in je spiegel wilt hebben. Wij gaan vervolgens aan de slag met jouw ideale spiegel op maat!

Service van DesignSpiegels.be

Als je een decoratieve en functionele badkamerspiegel 60x80 cm wilt kopen, dan zit je goed bij DesignSpiegels.be. Wij verkopen strakke, moderne badkamerspiegels met alles erop en eraan. Hierdoor haal je echt alles uit je spiegel (en badkamer). Heeft ons uitgebreide aanbod toch niet die ene spiegel beschikbaar die je in gedachten hebt? Dan maken wij graag een badkamerspiegel op maat.

De badkamerspiegels van DesignSpiegels kun je veilig en eenvoudig online bestellen. Hierbij profiteer je altijd van gratis verzending, 2 jaar garantie en 14 dagen bedenktijd. Heb je nog vragen over onze producten en/of service? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in onze showroom in Naarden. In beide gevallen staan wij klaar met een passend antwoord en advies.

Andere categorieën:

Andere categorieën: