Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamerspiegels 70 cm

Als je op zoek bent naar een fraaie én functionele badkamerspiegel met een breedte van 70 cm, dan zit je goed bij DesignSpiegels.be. Onze badkamerspiegels 70 cm hebben een strak en modern uiterlijk en zijn uitgerust met allerlei functionaliteiten die je ochtend- en avondroutine een stuk prettiger maken. Denk o.a. aan verwarming, verlichting en een klok in je spiegel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel ons aanbod of neem contact met ons op.

Waarom een badkamerspiegel 70 cm met verlichting kopen?
Niets is zo fijn als goede verlichting in je badkamerspiegel, zeker als er weinig natuurlijk daglicht in je badkamer binnenkomt. Onze spiegels met directe verlichting hebben een hoge lichtopbrengst, waardoor make-uppen en scheren een stuk makkelijker gaat. Ga je voor een van onze badkamerspiegels (70 cm) die ook indirecte verlichting heeft, dan heb je ook direct een sfeervol licht in je badkamer. De badkamerspiegel met LED verlichting 70x100 cm bijvoorbeeld, heeft warm witte verlichting rondom achter spiegel wat als strijklicht over de muur schijnt; erg sfeervol!

Waarom een badkamerspiegel 70 cm met verwarming kopen?
Staat je partner te douchen en wil jij je make-uppen of scheren? Grote kans dat je niets ziet omdat de spiegel door de hitte is beslagen. Met geïntegreerde spiegelverwarming heb je niet langer last van een beslagen badkamerspiegel. De verwarming zorgt ervoor dat de spiegel altijd condensvrij is zodat jij op ieder moment kunt gebruiken.

Welke opties zijn er nog meer voor een badkamerspiegel 70 cm?
De badkamerspiegels van DesignSpiegels hebben niet alleen een hoge decoratieve waarde, maar ze zijn ook uiterst functioneel. Zo hebben veel badkamerspiegels (70 cm), naast verlichting en verwarming, ook een digitale klok, een scheerstopcontact en zelfs een ingebouwd muzieksysteem. Met deze features haal je écht alles uit je badkamerspiegel. Naast de verschillende functies zijn er ook verschillende lichtdesigns. Zo hebben wij ook een bijzondere Infinity badkamerspiegel met LED verlichting en sensor van 70 cm breed. Als deze ‘oneindige’ spiegel aanstaat, zorgen de 120 LED’s voor een fraai infinity effect in je badkamer!

Kan je een badkamerspiegel 70 cm op maat laten maken?
Kan je de badkamerspiegel (70 cm) die je voor ogen hebt niet in ons assortiment vinden? Of heb je specifieke wensen? Dan kunnen wij jouw ideale spiegel op maat voor je maken. Op onze website kun je in een paar eenvoudige stappen jouw nieuwe spiegel samenstellen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Service van DesignSpiegels.be
DesignSpiegels.be verkoopt een breed scala aan toilet- en badkamerspiegels met uitgebreide functies. De spiegels hebben niet alleen een grote functionele waarde, maar zien er ook strak en modern uit. Bestel je favoriete spiegel veilig online en wij bezorgen hem gratis bij je thuis. Op iedere spiegel krijg je 2 jaar garantie. Ons complete assortiment van dichtbij bekijken? Kom langs in onze showroom in Naarden. We helpen je hier graag met het vinden van de juiste badkamerspiegel!