Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamerspiegel 130 cm

Zoek je nog een grote statement spiegel om jouw badkamer net dat tikkeltje extra te geven? Dan zijn onze badkamerspiegels van 130 cm vast wat voor jou. Bij Designspiegels.be kun je bovendien kiezen voor allerlei luxe extra’s voor jouw grote badkamerspiegel. Wat dacht je van een klok, verlichting, verwarming of Bluetooth muziek? In ons assortiment vind je het allemaal. Neem snel een kijkje en laat je inspireren!

Ons assortiment badkamerspiegels 130 cm

Heb jij ruimte in je badkamer voor een opvallende, grote spiegel? Kies dan voor een echte blikvanger die de ruimte groter doet lijken. Gelukkig voor jou vind je in ons assortiment verschillende van deze eyecatchers. 

 

Onze badkamerspiegels van 130 cm kunnen geoptimaliseerd worden met allerlei leuke extra’s. Zo kun je verlichting toevoegen aan je spiegel, erg handig als je extra licht wilt in de ruimte of de spiegel ook als make-upspiegel of scheerspiegel wilt gebruiken. Je kunt ook verwarming toevoegen, wat het geheel extra luxe maakt. Het is immers fijn als je na een lange douche geen last hebt van een beslagen spiegel! Andere fijne extra’s die we aanbieden zijn onder meer een extra make-up/scheerspiegel, een stopcontact of de mogelijkheid om met Bluetooth muziek af te spelen via je spiegel. Jouw badkamerspiegel van 130 cm wordt dus een luxe-object, dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook super handig is. Bekijk al onze extra’s op Designspiegels.be. 

Badkamerspiegels in allerlei maten

Is een badkamerspiegel van 130 cm wat te groot? Of heeft jouw badkamer de ruimte voor een nóg grotere spiegel? Dan kun je bijvoorbeeld ook voor een badkamerspiegel van 160 x 60 of 70 kiezen! Behalve ronde badkamerspiegels, vind je bij ons ook vierkante, rechthoekige en ovale spiegels. Zo vind je altijd de perfecte spiegel voor jouw badkamer bij Designspiegels.be. Neem snel een kijkje in ons assortiment. Vind je niet meteen de badkamerspiegel die je zoekt? Dan maken we ook spiegels op maat. Je kunt niet alleen de vorm van de spiegel kiezen, maar ook beslissen welk soort verlichting je wil en welke extra’s je fijn vindt. Zo kies je een spiegel die volledig bij jouw wensen past! 

Service van Designspiegels.be 

Heb je gevonden wat je zocht? Bestel dan snel via Designspiegels.be en profiteer direct van onze goede service. Bij ons kun je rekenen op snelle levering, betaal je geen verzendkosten en heb je 14 dagen bedenktijd. Heb je nog een vraag over onze service? Neem dan zeker contact met ons op, want wij helpen je graag! Wil je liever ons assortiment spiegels in het echt bekijken? Dan ben je altijd welkom in onze showroom in Naarden. We tonen je graag al onze modellen en mogelijkheden.