Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamerspiegel rond 50 cm

Ben je op zoek naar een mooie, ronde badkamerspiegel van zo’n 50 cm? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Designspiegels.be! We verkopen allerlei modellen, met allerlei handige extra’s, zoals verlichting en verwarming. Wedden dat je de ronde badkamerspiegel van 50×50 vindt die je zocht?

Ons aanbod ronde badkamerspiegels rond 50 cm

Wat dacht je van een spiegel die de aandacht trekt in jouw badkamer? Een ronde badkamerspiegel van 50 cm doet dit absoluut. In ons assortiment spot je verschillende modellen met verschillende extra’s. Je kunt kiezen voor een gewone ronde badkamerspiegel van 50 cm, maar net zo goed voor een model met verlichting, verwarming en Bluetooth. Je kunt je ronde badkamerspiegel van 50 cm dus optimaliseren met allerlei extra’s die jouw dagelijkse badkamermomenten fijner maken. Neem snel een kijkje in ons assortiment! 

Badkamerspiegel rond 50 cm met extra’s

Bij Designspiegels.be koop je de mooiste spiegels voor in jouw badkamer. Als jouw badkamer net wat meer luxe mag zijn, dan is het een goed idee om een spiegel te kiezen die nét wat specialer is. Denk aan een badkamerspiegel met verlichting. Ideaal als je de spiegel in een meer donkere hoek wilt hangen en je de spiegel graag gebruikt om bijvoorbeeld te make-uppen. Onze spiegels met verlichting zien er bovendien erg luxe uit. 

Een andere favoriet in ons assortiment zijn de spiegels met verwarming. Lijkt een ronde badkamerspiegel van 50x50 met verwarming je wel wat? Deze spiegel zal nooit beslaan, ook niet als je net een hete douche hebt genomen. Wij kunnen ook nog andere extra’s bieden, zoals een ingebouwde klok, een stopcontact of een Bluetooth-muzieksysteem. Neem een kijkje naar onze pagina over spiegels op maat om alle mogelijkheden te zien! Je kunt je ronde badkamerspiegel van 50 cm alle extra’s geven die jij wil! 

Meer van Designspiegels.be

Vind je ronde badkamerspiegels prachtig maar is 50x50 net wat te klein? Dan kun je onder andere ook kiezen voor een ronde badkamerspiegel van 60x60 of 70x70. Neem een kijkje in ons volledige assortiment! 

We verkopen ook andere vormen, zo kun je ook bij ons terecht voor ovale, vierkante en rechthoekige design spiegels. 

Service van Designspiegels.be

Jouw kwalitatieve ronde badkamerspiegel van 50 cm koop je uiteraard bij Designspiegels.be. Bij ons kun je rekenen op een goede service, snelle levering én gratis bezorging. Om onze spiegels in het echt te bekijken kun je ook altijd een bezoekje brengen aan onze showroom in Naarden. Daar geven we je graag meer informatie over al onze modellen. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.