Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamerspiegel rond 70 cm

Ben je op zoek naar een leuke, ronde badkamerspiegel van 70 cm? Dan ben je bij DesignSpiegels.be aan het juiste adres. De leukste ronde spiegel voor jouw badkamer vind je gegarandeerd in ons assortiment! Bovendien kun je bij onze ronde badkamerspiegels van 70 cm allerlei extra’s toevoegen. Verlichting, verwarming en Bluetooth zijn slechts enkele van de mogelijkheden! Koop nu je ronde badkamerspiegel van 70 cm bij DesignSpiegels!

Ons aanbod ronde badkamerspiegels rond 70 cm

Lijkt een ronde badkamerspiegel van zo’n 70 cm hoog je wel wat? Dan kunnen wij je helpen. Onze mooie, ronde spiegels zijn strak afgewerkt waardoor ze een echte blikvanger worden in jouw badkamer. Bovendien kun je ook extra’s, zoals verlichting en verwarming, toevoegen aan je ronde badkamerspiegel van 70 cm. Zo is je spiegel niet alleen leuk om naar te kijken, maar is die ook super functioneel. 

Badkamerspiegel rond 70 cm met extra’s

Wij bieden bovendien de mooiste spiegels aan met allerlei extra’s. Zo vind je in ons assortiment onder meer spiegels met verlichting, spiegels met verwarming en spiegels met Bluetooth-muziek. Je kunt zelfs spiegels op maat laten maken, met alle extra’s die je wil! 

Onze badkamerspiegels met verlichting zijn erg handig als je behalve je normale verlichting in je badkamer graag nog wat extra licht hebt. Onze spiegels met LED verlichting zijn daarom ideaal te gebruiken als make-up spiegels. We verkopen zowel spiegels met directe verlichting als indirecte verlichting. 

Ook voor een badkamerspiegel met verwarming ben je bij ons aan het juiste adres. Als je het vervelend vindt dat je spiegel altijd beslagen is na een douche - nét als je je moet scheren of je mascara moet aanbrengen - dan zijn spiegels met verwarming ideaal. 

Neem snel een kijkje in ons assortiment om de mogelijkheden te zien. Je kunt jouw ronde spiegel van 70 cm alle extra’s geven die jij wil! 

Meer van Designspiegels.be

Is een ronde spiegel niet helemaal wat jij zoekt? Bekijk dan zeker onze ovale, vierkante en rechthoekige spiegels. Of vind je een ronde spiegel wel fijn, maar zoek je net een groter of kleiner model? Bekijk dan al onze ronde badkamerspiegels; je vindt vast een model die bij jouw ruimte past! 

Service van Designspiegels.be

Badkamerspiegels kopen? Dat doe je bij Designspiegels.be! Van een badkamerspiegel met indirecte LED verlichting tot een mat zwarte spiegel met Bluetooth, je vindt het in ons assortiment. Bij ons kun je rekenen op een goede service, snelle levering én gratis bezorging. Wil je graag je ronde badkamerspiegel van 70 cm in het echt bekijken voor je deze aankoopt? Dat kan! Je bent altijd welkom in onze showroom in Naarden. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.