Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Spiegels met muziek

Genieten van muziek in de badkamer? Met het geïntegreerde audiosysteem stream je eenvoudig muziek, via Bluetooth van jouw telefoon of tablet naar de HiFi speakers achter de spiegel. De badkamerspiegel met muziek is uniek in zijn soort. Wil jij ook graag rustig de dag beginnen met je favoriete muziek onder de douche?

Voor de spiegels van het merk Schaere bieden wij twee verschillende muzieksystemen aan. Een in Duitsland vervaardigd systeem met twee speakers of een instapmodel met één speaker. Beide systemen staan garant voor heerlijk luisterplezier!

Liever een ander design spiegel met muziek? Dat kan! Elk spiegel model van het merk Schaere kunnen wij voorzien van een Bluetooth muziek systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Spiegels met muziek van DesignSpiegels.be

Wie van muziek houdt, staat ermee op en gaat ermee naar bed. Is het eerste wat jij ‘s ochtends doet het aanzetten van de radio of je favoriete afspeellijst? Dan wil je hier natuurlijk ook van kunnen genieten in je badkamer. Muziek luisteren tijdens het opmaken of douche is nu heel makkelijk met een van onze spiegels met muziek.  Als je een echt ochtendpersoon bent, dans je waarschijnlijk heerlijk door het huis. Muziek zorgt ervoor dat je lekker kunt wakker worden. Aangezien we ‘s ochtends een groot gedeelte van de ochtend in de badkamer staan, is muziek in de badkamer ideaal. Dat is mogelijk met een badkamerspiegel met muziek

Wat is een badkamerspiegel met muziek?

Met een geïntegreerd audiosysteem stream je eenvoudig muziek via Bluetooth naar de HiFi speakers achter de spiegel. De badkamer spiegel met Bluetooth muzieksysteem is uniek in zijn soort. Een badkamerspiegel met Bluetooth is gemakkelijk te koppelen met je telefoon, tablet of pc. Zet Spotify of Youtube aan en speel de leukste muziek muziek over de Bluetooth inbouw speakers badkamer.  Het zou toch heerlijk zijn om ‘s ochtends of ‘s avonds te genieten van je favoriete muziek onder de douche? Muziek in badkamer creëer je met een van onze badkamerspiegels met muziek!  Luister jij het liefst naar Nederlandstalige muziek, zoals Marco Borsato, Gers Pardoel, Lange Frans of Trijntje Oosterhuis? Of ga jij toch voor de Top 50-muziek? Van welke muziek je ook houdt, je luistert het via de badkamerspiegels met Bluetooth speaker. 

Hoe werkt een badkamerspiegel met muziek?

Badkamerspiegels met muziek zijn vaak voorzien van muzieksystemen die worden in- en uitgeschakeld middels een aan-uit knop. Wanneer het systeem is ingeschakeld, stream je eenvoudig muziek van een Bluetooth apparaat, zoals een iPad of telefoon naar de Bluetooth ontvanger van het audiosysteem. Met deze slimme, snelle handeling geniet je van heerlijke muziek in de badkamer. Het wordt gemakkelijk door de Bluetooth inbouw speaker badkamer aan de achterkant van de spiegel afgespeeld.

Wat zijn de opties bij badkamerspiegels met audiosysteem?

De spiegel met Bluetooth is al een nuttige uitvinding, maar er zijn steeds meer ‘slimme spiegels’. De aan-uit knop voor het muzieksysteem van de spiegel met muziek is vaak dezelfde knop voor het inschakelen van de geïntegreerde spiegelverwarming. Wanneer je kiest voor een badkamerspiegel met muziek, kies je ook direct voor de handige spiegelverwarming. Deze unieke functie zorgt ervoor dat je spiegel nooit meer aanslaat. Daarnaast zijn er nog meer opties, zoals spiegels met warm witte LED verlichting, spiegels met digitale klok en spiegels met geïntegreerde make-up spiegels.

Ons assortiment badkamerspiegels met muziek

In ons assortiment vind je spiegels met muziek van de merken Schaere, The Diamond X Collection en Lux. Voor de spiegels van het merk Schaere bieden wij twee verschillende muzieksystemen aan. Een in Duitsland vervaardigd systeem met twee speakers of een instapmodel met één speaker. Beide systemen staan garant voor heerlijk luisterplezier! Benieuwd naar deze spiegels? Bekijk dan eens de badkamerspiegel met muziek 100×60 cm of badkamerspiegel met muziek 120×60 cm. Liever een andere design spiegel met muziek? Dat kan! Elk spiegel model van het merk Schaere kunnen wij voorzien van een Bluetooth muziek systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ben je op zoek naar een spiegel met radio? Dan speel je via Bluetooth ook jouw favoriete radiozender af. Muziek in badkamer creëer je gemakkelijk met een badkamerspiegel met bluetooth. 

Service van Designspiegels.be

Wil jij ‘s ochtends terwijl je je tanden poetst of make-up doet genieten van heerlijke muziek? Dan raden we een spiegel voorzien van geïntegreerde bluetooth systeem en speakers aan. Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending én een snelle levering. Vaak kun je binnen 2 tot 3 werkdagen je nieuwe badkamerspiegel met muziek al in huis hebben. Advies nodig of wil je extra informatie over onze badkamerspiegels met muziek (op maat)? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Voor informatie over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of over ons pagina.

Andere categorieën: