Filteren

Verwachtingen waargemaakt

Sterke punten

Erg tevreden over de service, snel antwoord op vragen per email, en snelle verzending na bestelling.
De spiegel was goed ingepakt, en voldoet aan de verwachtingen.

Score voor DesignSpiegels.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja

Badkamerspiegel rond 80 cm

Het is de trend van nu: de ronde badkamerspiegel. Daarom kun je bij DesignSpiegels.be vele ronde badkamerspiegels scoren, waaronder een ronde badkamerspiegel van 80 cm groot. Dit maatje past perfect in een grote, maar ook in de kleinere badkamer. Wij hebben badkamerspiegels van 80 cm ook in een zwarte kleur en met mooie extra’s, denk aan spiegelverlichting en -verwarming. Bekijk onze collectie en laat je inspireren!

Waarom een ronde badkamerspiegel 80 cm kopen?

Ronde spiegels zijn weer helemaal hip. Je ziet ze in de woonkamer, slaapkamer en het voorhalletje, maar ook de badkamer is een mooie plek voor de ronde spiegel. Een ronde spiegel past immers mooi bij een rond afgewerkte kraan en andere zachte lijnen. Daarnaast is het net een tikkeltje aparter dan de traditionele rechthoekige badkamerspiegel. Wij hebben de ronde badkamerspiegel 80 cm ook met een zwarte omlijsting. Een zwarte ronde spiegel staat perfect in een stoere badkamer, bijvoorbeeld eentje met een industriële stijl.

Waarom een ronde badkamerspiegel 80 cm met verwarming én verlichting?

Je kunt bij ons ook een ronde badkamerspiegel van 80 cm met spiegelverwarming en -verlichting kopen. Dit geeft je een hoop voordelen. Door de verwarming in je spiegel zal hij niet meer beslaan als er iemand staat te douchen (of als je net uit de douche komt). Hierdoor kun je gewoon je make-up doen of jezelf scheren terwijl de douche in gebruik is. Ook spiegelverlichting is erg praktisch. Zo is er vaak sprake van een donkere badkamer en/of komt er geen natuurlijk licht binnen. Extra verlichting die recht op het gezicht schijnt, is ook prettig bij het scheren en make-uppen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Zijn er nog meer opties voor een ronde badkamerspiegel 80 cm?

Verlichting en verwarming zijn echt een meerwaarde voor je spiegel. Maar je kunt nog meer met een spiegel doen. Zo hebben veel van onze spiegels ook een ingebouwde klok, muziek, make-up/scheerspiegel en/of stopcontact. Wil jij de perfecte spiegel voor jouw badkamer samenstellen? Dan kunnen wij je helpen met een badkamerspiegel op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Service van DesignSpiegels.be

Wil jij een stijlvolle, ronde spiegel boven je wastafel hangen? En zoek je die in de maat 80 cm? Dan ben je aan het juiste adres bij DesignSpiegels.be. Wij hebben tal van ronde spiegels 80 cm met vele extra’s. Met deze spiegel weet je zeker dat je een aandachtstrekker in huis haalt. Daarnaast zijn al onze spiegels van hoge kwaliteit.

Je bestelt je ronde badkamerspiegel 80 cm gemakkelijk en snel online. Bij iedere aankoop profiteer je van gratis verzending, een snelle levertijd en 14 dagen bedenktijd. Wil je echt een koopje scoren? Kijk dan ook even bij onze sale. Je kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan onze showroom in Naarden. Hier vertellen onze specialisten je graag meer over onze ronde en andere badkamerspiegels. Wij heten je er van harte welkom.

Andere categorieën: